ثبت نام اولیه دانشجویان کارشناسی

| تاریخ ارسال: 1398/9/24 |

دانشجویان عزیز کارشناسی! همانطور که احتمالاً متوجه شده‌اید، نحوه‌ی انتخاب واحد مقطع کارشناسی از این ترم، دچار تغییراتی خواهد شد. این موضوع به معاونین آموزشی دانشکده‌ها در جلسه‌ای به صورت شفاهی اعلام شده و تاریخ برگزاری آن، به صورت کتبی به ایشان ابلاغ گردیده. شورای صنفی، انجمن علمی و  بسیج دانشجویی طی جلسه‌ای که با دکتر قطعی داشتند، از این موضوع مطلع گردیده و با نحوه‌ی برگزاری آن، آشنا شده‌اند. البته چون بخشنامه‌ای به صورت کتبی راجع به نحوه‌ی برگزاری انتخاب واحد جدید به معاونین آموزشی ابلاغ نگردیده، در نحوه‌ی برگزاری آن، ممکن است تغییراتی ایجاد شود که در این صورت، تغییرات جدید را متعاقباً از طریق همین کانال به اطلاع شما عزیزان می‌رسانیم.
حال به نحوه ی برگزاری انتخاب واحد جدید می‌پردازیم:

✅ برخلاف سال‌های گذشته، دیگر پیش ثبت‌نام نخواهیم داشت و به جای آن (در بازه‌ی زمانی‌ای نزدیک به بازه‌ی زمانی‌ای که قبلاً در آن پیش ثبت‌نام برگزار می شد)،  ثبت‌نام اولیه خواهیم داشت. پیش ثبت‌نام صرفاً خروجی آماری برای دانشکده و دانشگاه داشت و در انتخاب واحد شما، تاثیر چندانی نداشت. این در حالیست که ثبت‌نام اولیه عملاً انتخاب واحد اصلی شماست و دروس، با فرض قبولی شما در تمامی دروسی که در ترم جاری انتخاب کرده‌اید، برای شما باز می‌شوند. در صورت عدم موفقیت در گذراندن دروس ترم جاری، درس را می توانید در ترم بعدی هم‌نیاز کنید. لیکن اخذ درس پیش‌نیاز به همراه درس بعدی ضروری است و در غیر این صورت حذف می شود. اصلاح ثبت‌نام اولیه در ثبت‌نام دوم و نیز حذف و اضافه امکان‌پذیر است. کارشناسان آموزش دسترسی به پرتال جهت اخذ دستی درس بین ثبت‌نام اول و دوم را ندارند و دروس مهمان نیز صرفاً پس از ثبت‌نام دوم قابل انجام است.

❇️ تغییر استاد یا ساعت درس پس از ثبت‌نام اولیه ممکن نیست؛ لذا هر تغییر پیشنهادی را سریعاً به خانم رمضانی در دفتر آموزش منتقل فرمایید.

برای دانشجویان پردیس، واریز شهریه جهت دسترسی به ثبت‌نام اولیه لازم نیست.

❇️ تفاوت دیگری که بین ثبت‌نام اولیه و پیش ثبت‌نام وجود دارد، این است که در پیش ثبت‌نام، فقط اسم و کد درس برای شما نمایش داده می‌شد؛ اما در ثبت‌نام اولیه، علاوه بر اسم و کد درس، نام استاد و ساعت برگزاری کلاس، تاریخ برگزاری امتحان و ظرفیت درس نیز برای شما نمایش داده می‌شود.

❇️ همچنین در روند ثبت‌نام، ویژگی جدیدی به نام رزرو اضافه شده که نحوه‌ی عملکرد آن به این صورت است که اگر درسی را انتخاب کردید که ظرفیت آن تکمیل شده بود، در لیست رزرو قرار می‌گیرید. لیست رزرو عملا یک صف است؛ یعنی در صورت حذف کردن درس توسط کسانی که درس را با موفقیت برداشته بودند، افراد داخل این لیست به ترتیب وارد لیست کلاس می‌شوند و روند اخذ درس برای آنها تکمیل می‌گردد. پس از انجام ثبت‌نام اولیه، از آمارهای رزرو برای درس‌های مورد نیاز استفاده می‌شود؛ اما برای گروه‌های جدید، زمان یا استاد یا هر دو ممکن است عوض شود.
(تذکر: برای حداکثر ۲ درس می‌توانید از این گزینه استفاده کنید.)

❇️ به دروس سرویس، گزینه‌ی جدیدی به نام گروه امتحان اضافه شده است. این گروه برای افرادی وجود دارد که در یکی از این دروس (ریاضی ۱، ریاضی ۲، فیزیک ۱، فیزیک ۲، معادلات دیفرانسیل و برنامه‌نویسی)، افتاده باشند. در صورت انتخاب این گروه، شما در طول ترم در کلاس درس شرکت نمی‌کنید و صرفاً در انتهای ترم، باید در امتحان این درس شرکت کنید.

✅ تاریخ ابلاغ شده برای ثبت‌نام اولیه، ۳۰ آذر ماه لغایت ۴ دی ماه است.

🔴مجدداً تأکید می‌شود که ممکن است جزئیاتی در موارد بالا تغییر کند که در این صورت، تغییرات جدید را متعاقباً از طریق همین کانال به اطلاع شما عزیزان می‌رسانیم.

در صورت وجود ابهام، به یکی از تشکل‌های دانشکده مراجعه کنید و یا توسط تلگرام، با مسئولین آموزشی شورای صنفی دانشکده، آقای امیرحسن جباری (AHJZZZ) و خانم سارا فیض‌یاب (sarafeizyab)، ارتباط برقرار کنید.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 342 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر