با حضور ۶ استارت آپ برتر کشور؛ سمینار رقابت های استارت آپی سلامت برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1398/6/11 | 
سمینار رقابت های استارت آپی سلامت با حضور ۶ استارت آپ برتر کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حسین وطن پور مدیرکل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت در این سمینار با تشکر از کانون همگرایی رویکردهای بین المللی امیرکبیر که برگزار کننده رویداد سلامت آنلاین بوده است، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر پروژه های خوبی در حوزه پزشکی ارائه کرده است.

وی با اشاره به ساخت کیت بویایی برای آگاه سازی آتش در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: برخی از مواد اولیه دارویی مورد نیاز در کشور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخته شد است.
مدیرکل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت اظهار داشت: پروژه های ملی فراوانی توسط دانشجویان این دانشگاه در حال اجرا است.
دکتر وطن پور عنوان کرد: لازم است دولت تسهیلات مورد نیاز را به دغدغه داران حوزه سلامت ارائه دهد چراکه افراد دغدغه دار می توانند چسب دیابت، هلیوم مایع ، نانو فایبر طراحی و تولید کنند.
وی تاکید کرد:  وزارت بهداشت از فعالیت های دانش بنیان و فناورانه در حوزه های مختلف پزشکی و دارویی حمایت می کند.
مدیرکل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: توصیه من به استارت آپ ها این است که با امید و قدرت به سمت سیستم های تشخیص پزشکی حرکت کنند.
وی گفت: باید دعوت کنیم تا دانشجویان و اساتید دانشگاه های توانبخشی ارتباط خود را با صنعت واقعی کنند. متاسفانه سال ها ارتباط با صنعت و دانشگاه به یک اتاق در دانشگاه ها تبدیل شده است.
مدیرکل دفتر فناوری سلامت وزارت بهداشت اضافه کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه یک ارتباط متقابل است که باید شکل اجرایی و عملیاتی به خود گیرد.
 در این نشست از استارت آپ های حوزه سلامت تقدیر شد و نشست استارت آپ های حوزه سلامت با حضور دکتر محمد رضا مجمع و پرسش و پاسخ ایده های سلامت با دکتر محسن قره خانی اجرا شد.